Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

STRØM Festival og Lydbrøndene præsenterer: Vanessa Amara og Minais B & Francesca Burattelli 

22 august @ 07:30 - 25 august @ 21:00

VANESSA AMARA: CAFÉ AU LIFE

’Café au Life’ er en omorganisering af approprieret ikonisk musikmateriale. Det er både en bearbejdning af information samt en refleksion over kontekst og “originalitet”. 

“I dette offentlige rum håber vi, at musikken, ordene og følelsen kan fungere som en gestus mod en fælles oplevelse af at leve et liv”, siger Vanessa Amara om deres komposition.

Vanessa Amara-duoens musik (Birk Gjerlufsen og Sebastián Santillana) er bevidst svær at klassificere. De arbejder i et kludetæppe af legende absurditet og moderne klassisk musik. I 2013 udgav Vanessa Amara deres første album “Both of Us” på det københavnske oplag Posh Isolation og har efterfølgende haft ni udgivelser på pladeselskabet. Deres niende fuldlængde album ‘Fonetica Amara’ er en eventyrlig og kompromisløs tilføjelse. En virkelig enestående stemme i skandinavisk eksperimenterende musik.

 

FRANCESCA BURATTELLI & VILLADS KLINT: ØNSKEBRØNDEN / ØNSKEBRØNDEN

Ønskebrønden “Ønskebrønden” er et 32-kanals lydværk, der kredser om brønden som en portal til nye virkeligheder. 32 salmer om tørst og længsel. 32 tabte ønsker synger i kor. En kærlighedssang, der ønsker dig held og lykke.

Francesca Burattelli og Villads Klint er københavnske komponister og musikere. De er begge knyttet til den lokale eksperimenterende musikscene og har samarbejdet ved flere lejligheder fra liveshows til optrædener og udgivelser.

Spilleperiode: d. 22/8-25/8
Alle dage kl. 7.30, 17,30 og 20.00.

Strøm Festival er støttet af Statens Kunstfond, Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Frederiksbergfonden, Koda Kultur, Knud Højgaards Fond og William Demant Fonden.

Detaljer

Start:
22 august @ 07:30
Slut:
25 august @ 21:00
Begivenhed Kategori:

Bemærk: Alle værker spiller i rotation 1 time med et par minutters pause imellem hver afspilning.