Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

“Caching” – Halfdan Kajhøj

17 maj @ 16:00 - 31 maj @ 17:00

Halfdan Kajhøj er en dansk kunstner og musiker. Han har sin praksis i København og Næstved og er studerende på Det Fynske Kunstakademi. Hans arbejde centrerer sig om udforskningen af generative medier, feltarbejde, data og lignende. Hans kunstneriske praksis er kendetegnet ved en nørdet og multidisciplinær tilgang, der væver forskellige medier og metoder sammen i et meta-lag af selvreferende ideer om tal, logik, tid, kode, økologi og alt muligt andet.

Hans værker er præget interesse for at undersøge krydsfeltet mellem teknologi og økologi samt en søgen efter forbindelser mellem teknologiske systemer og de organiske materialer, vi er omgivet af. Han udforsker, hvordan det organiske formsprog kan digitaliseres ved at omsætte et materiale fra fysisk til teknologisk.

Udstillingen og lydværket “Caching” udforsker, hvordan lyd kan bevæge sig mellem fysiske, digitale og soniske rum, samt hvordan aktiv lytning integrerer sig med det offentlige rum.

Lydværket er komponeret stedsensitivt til lydbrøndene og udspringer af en undersøgelse af, hvordan skjulte musiske rum manifesterer sig i forskellige dimensioner, både visuelt og skulpturelt på pladsen, i den soniske bevægelse mellem højtalerne samt i det digitale rum, hvor der findes en masse skjulte informationer, der eksisterer både i det visuelle, skulpturelle og soniske domæne.

I værket illustreres disse forskellige rum i en “Sonisk cyklus”, der handler om at formidle kompositionens opbygning, de tekniske aspekter af lyden og indmaden af lydværket, samt at visualisere de skjulte referencer, hvormed beskueren introduceres til den underliggende praksis, der har fundet sted for at skabe lydværket.

Spilleperiode: 17/5-31/5
Onsdag og fredag: kl. 16.00
Lørdag: kl. 14.00
Søndag kl. 10.00

Læs mere om Halfdan Kajhøj her:

Detaljer

Start:
17 maj @ 16:00
Slut:
31 maj @ 17:00
Begivenhed Kategori:

Bemærk: Alle værker spiller i rotation 1 time med et par minutters pause imellem hver afspilning.