Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Accordeonspilleren Bjarke Mogensen i Lydbrøndene

1 april @ 07:30 - 14 april @ 17:30

Accordeonspilleren Bjarke Mogensen præsenteres i Lydbrøndene med fire sonater fra “Domenica Scarlatti (k 162, k 423, k 67 og k 155) og med værket “mobile – works for solo Accordion” af Martin Lohse.

Bjarke Mogensen er internationalt anderkendt som accordeon virtuos og som en alsidig musiker med et godt øre for forskellige stilarter. Han er lokalt forankret på Frederiksberg og opvokset på Bornholm.

Siden han i en ung alder debuterede i en tv-udsendelse på ZDF som solist med München Symfonikerne, har han markeret sig som en af de mest efterspurgte og alsidige musikere på den klassiske musikscene i Danmark.
Bjarke Mogensens store nysgerrighed og søgen efter nye lyde og udtryk ført ham på musikalske veje, hvor kun få andre musikere før har vovet sig.

Martin Lohse, der er den klassiske komponist bag værket “mobile – works for solo Accordion” er også lokalt forankret på Frederiksberg, har en markant karriere i både ind- og udland og arbejder desuden som kunstmaler.
om sin musik skriver han:

“Min musik er melodisk, tonal og med en stærk følelsesmæssig kerne, som formidles på en både enkel, umiddelbar og kompliceret måde.”

Du kan af Bjarke Mogensens versioner af værkerne alle dage fra d. 1. april – d. 14. april:
kl. 7.30: Domenica Scarlatti – fire sonater K.162, K 423, K. 67, K 155
kl. 17.00: “Mobile – works for solo Accordion” af Martin Lohse

Fotograf: Martin Mydtskov

Detaljer

Start:
1 april @ 07:30
Slut:
14 april @ 17:30
Begivenhed Kategori:

Bemærk: Alle værker spiller i rotation 1 time med et par minutters pause imellem hver afspilning.